Τελετή Βράβευσης από το Ίδρυμα "Έλλη Αλεξίου" των αποφοίτων Λυκείων του Δήμου Χερσονήσου που εισήχθησαν σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης αποφοίτων Λυκείων του Δήμου Χερσονήσου που εισήχθησαν σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012. Την τελετή οργάνωσε το Ίδρυμα «Έλλη Αλεξίου» στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλίων.

 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε μέσα στις διακοπές των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, λόγω της επιστροφής των φοιτητών και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πλήθος πολιτών παρευρέθη στην εκδήλωση. Εκτός από τους βραβευθέντες την εκδήλωση τίμησαν οι Αντιδήμαρχοι Χερσονήσου, Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις δημοτικές ενότητες και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων καθώς και οι Λυκειάρχες Επισκοπής και Μοχού.

 

Δόθηκαν έπαινοι σε όλα τα παιδιά που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας το 2011, ενώ στα δυο παιδιά με την μεγαλύτερη βαθμολογία από τη Θεωρητική και Τεχνολογική κατεύθυνση,  αντιστοίχως όλων των Λυκείων, που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου (Λύκειο Γουβών, Επισκοπής, Καλλιτεχνικό Σχολείο, Λύκειο Λιμ. Χερσονήσου, Λύκειο Μαλίων, Μουσικό Σχολείο και Λύκειο Μοχού) δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες του Ιδρύματος, μαζί με δώρο χορηγίας της Βικελαίας Βιβλιοθήκης και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό χορηγίας φίλου του Ιδρύματος.

Δόθηκαν συγχαρητήρια στους φοιτητές για την αξιέπαινη προσπάθεια τους, αλλά και στους γονείς για τη αδιαμφισβήτητη συμμετοχή τους στην επιτυχία των παιδιών, καθώς και ευχές για μεγαλύτερες επιτυχίες, παρ'' όλες τις δύσκολες συγκυρίες, που θα τιμούν τους ίδιους αλλά και θα κοσμούν την κοινωνία του Δήμου.