Μουσικό σχολείο Ηρακλείου - Σεμινάριο φωνής

Μουσικό σχολείο Ηρακλείου

Σεμινάριο  φωνής


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου το σεμινάριο για τη  φωνή, την ορθοφωνία και τις παθήσεις των επαγγελματιών φωνής, το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρες 17.00-21.00. Το σεμινάριο ήταν πρωτοβουλία και αποκλειστική διοργάνωση του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου και προσφέρθηκε εντελώς δωρεάν στους καθηγητές του και στους καθηγητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου.

 

Εισηγήτριες ήταν η διακεκριμένη ΩΡΛ-φωνίατρος  Δεβόρα Κιαγιαδάκη, με θέμα «Συνήθεις παθήσεις στους επαγγελματίες φωνής», η λογοθεραπεύτρια Άννα Καταρτζή, η οποία με την εισήγησή της διέλυσε μύθους και εδραίωσε αλήθειες σχετικά με τη σωστή και λανθασμένη χρήση της φωνής, καθώς και η γνωστή σοπράνο και μαέστρος Λένα Χατζηγεωργίου, η οποία πραγματοποίησε ένα απολαυστικό, όσο κα χρήσιμο, βιωματικό σεμινάριο. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, μάλιστα, η γιατρός  έκανε μια ενδοσκοπική εξέταση στις φωνητικές χορδές της  λογοθεραπεύτριας, τεκμηριώνοντας με τον πιο ζωντανό και άμεσο τρόπο τα λεγόμενά της!

 

Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τις τρεις υπέροχες εισηγήτριες, οι οποίες προσέφεραν εντελώς αφιλοκερδώς το χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία τους, μόνο και μόνο ανταποκρινόμενες σε μια πρόσκληση  καθηγητών, που καθημερινά ταλαιπωρούν και καταπονούν τη φωνή τους. Τις ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά.