Επιμορφωτικό Σεμινάριο Ενηλίκων με τίτλο: "Μείωση του οικολογικού αποτυπώματος των κατοικιών μας"

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Αρχανών-Ρούβα-Γουβών, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση» και στη δράση  Προγράμματα εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την Αειφορία  διοργανώνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο ενηλίκων των Δήμων της τοπικής κοινωνίας με τίτλο «Μείωση του οικολογικού αποτυπώματος των κατοικιών μας».

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αρχανών (Παλιό Κτίριο Δίας, Αρχάνες).

 Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν 50 άτομα εκ των οποίων 25  άτομα θα είναι από τους Δήμους (Αρχανών–Αστερουσίων, Γόρτυνας και Χερσονήσου) και 25 από τους υπόλοιπους Δήμους της Περιφέρειας Κρήτης. Το ΚΠΕ Αρχανών είναι συγχωνευμένο ΚΠΕ με το ΚΠΕ Ρούβα και Γουβών που ανήκουν αντίστοιχα στους Δήμους Γόρτυνας και Χερσονήσου.   

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά mail@kpe-archan.ira.sch.gr ή με Φαξ στο 2810752970. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2012.

Στόχος του σεμιναρίου είναι μέσα από εισηγήσεις και καλές πρακτικές  να επιτευχθεί η κινητοποίηση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα διαχείρισης των καθημερινών συνηθειών τους, που θα συμβάλλει στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους και γενικότερα στην προστασία του περιβάλλοντος.  

Επισυνάπτεται πρόγραμμα και αίτηση συμμετοχής.  

 

 

Η Υπεύθυνη του ΚΠΕ Αρχανών

 

 

Σφακιανάκη Μαρία