main img main img main img main img main img main img main img main img

Ηλεκτρονική Διαβούλευση με τους πολίτες - απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας του Δήμου Χερσονήσου

Tίθεται σε ηλεκτρονική διαβούλευση με τους πολίτες η αριθμ. 77/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας με θέμα : «Όροι και Προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων εκμίσθωσης μοτοποδηλάτων/ ποδηλάτων και μοτοσυκλετών άνω των 50 κ.ε και λοιπές διατάξεις περί τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων στο Δήμο Χερσονήσου».

Προτάσεις, παρατηρήσεις & σχόλια για το σχέδιο της Κανονιστικής Απόφασης μπορούν  να κατατίθενται ηλεκτρονικά μέχρι  και τις 22 Οκτωβρίου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση diavoulefsi@hersonisos.gr .

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης δήλωσε:

Η Δημοτική Αρχή Χερσονήσου, ανταποκρινόμενη με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στο πρόβλημα της αλόγιστης χορήγησης αδειών και κυκλοφορίας μεγάλου αριθμού τροχοφόρων (τρίτροχων και τετράτροχων) στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου, που οδηγούν στη διακινδύνευση ζωών, την πρόκληση σοβαρών ατυχημάτων και τη διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης και οικονομικής ελευθερίας, καταθέτει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επίλυσης και αντιμετώπισης των παραπάνω προβλημάτων. Με την κανονιστική απόφαση του Δήμου και τη συνδρομή των συναρμόδιων κρατικών υπηρεσιών, ευελπιστούμε ότι μπορεί να αλλάξει αυτή η ανεπιθύμητη κατάσταση, που παραβιάζει βασικές πτυχές του ζωτικού χώρου των πολιτών μας».

 

Επισυνάπτεται το αρχείο σε pdf (Σχέδιο Κανονιστικής Απόφασης για Μοτοποδήλατα _ Μοτοσυκλέτες).

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου