4o AGRO QUALITY FESTIVAL

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά την παρουσίαση των πιστοποιημένων προϊόντων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά σε μια έκθεση

Το Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, στον κεντρικότερο και πολυσύχναστο χώρο της Αθήνας, στις 17, 18 & 19 Μαΐου 2013.

 

Στόχος της επιτυχημένης διοργάνωσης, με επισκεψιμότητα που τα τρία προηγούμενα έτη ξεπέρασε  τους  40.000 επισκέπτες, είναι:

- η ενημέρωση των καταναλωτών για τα πιστοποιημένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά

- η προώθηση της υγιεινής διατροφής και της ασφάλειας του καταναλωτή

- η προτροπή των καταναλωτών στην αγορά ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων προωθώντας την καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης – Agroκουλτούρα

- η παρουσίαση των εταιριών πιστοποίησης και γεωργικών συμβούλων και του ρόλου τους στην ελληνική αγορά

- η ανάδειξη των προϋποθέσεων και των ελέγχων που οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας

Όλες τις πληροφορίες καθώς και το κόστος ενοικίασης των περιπτέρων μπορείτε να τα βρείτε στο έντυπο και στην αίτηση συμμετοχής που επισυνάπτονται. Οι δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση μπορούν να αποστέλλονται έως 12 Απριλίου 2013. Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της έκθεσης κα Ειρήνη Ψαχούλια στα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957, fax 2103610276, email: info@edpa.gr , www.edpa.gr.