Βελτίωση της Βόρειας Ράμπας του ημικόμβου Κοκκίνη Χάνι στη ΝΕΟ Ηρακλείου – Αγ. Νικολάου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Βελτίωση της Βόρειας Ράμπας του ημικόμβου Κοκκίνη Χάνι στη ΝΕΟ Ηρακλείου – Αγ. Νικολάου


Η ΕΥΔΕ – ΒΟΑΚ δημοπράτησε την κατασκευή του έργου «Βελτίωση της Βόρειας Ράμπας του ημικόμβου Κοκκίνη Χάνι στη ΝΕΟ Ηρακλείου – Αγ. Νικολάου» με προϋπολογισμό 50.000,00 Ευρώ.


Με το έργο αυτό προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών για την κατασκευή μέρους της ράμπας εισόδου (βόρεια) στον ΒΟΑΚ στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, τροποποιώντας προς το ασφαλέστερο την ήδη διαμορφωμένη κατάσταση. Οι εν λόγω εργασίες είναι μέρος ενός συνόλου εργασιών που απαιτούνται, προκειμένου να διασφαλισθούν οι προδιαγραφές ασφαλείας της υφιστάμενης σύνδεσης.

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης είπε: «Επιτέλους μια σημαντική εκκρεμότητα πάνω στο ΒΟΑΚ που συνδέεται με την ασφαλή κυκλοφορία δρομολογείται  από την αρμόδια υπηρεσία, με πιστώσεις του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) για επίλυση. Οι εργασίες που θα γίνουν με την εν λόγω εργολαβία βοηθούν ώστε οι στρέφουσες κινήσεις επί των διαμορφωμένου κόμβου στην περιοχή να γίνονται προσωπρινά εντός προδιαγραφών και με ασφάλεια έως ότου κατσκευασθεί ο ανισόπεδος κόμβος του Κοκκίνη Χάνι).»