ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΜΕ ZOOVER ΚΑΙ GRIEKENLAND.NET

Ο Δήμος Χερσονήσου σε συνεργασία με τις  μεγαλύτερες ολλανδικές τουριστικές δικτυακές πλατφόρμες Zoover και Griekenland.net δημιούργησε τη δράση «Ανακαλύψτε το Δήμο Χερσονήσου»!!


Η δράση αυτή έχει σκοπό την ουσιαστική προβολή του Δήμου Χερσονήσου, ως ελκυστικού προορισμού, όχι μόνο για τις κλασικές καλοκαιρινές διακοπές με τις υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, τις όμορφες ακρογιαλιές και τη μοναδική  νυχτερινή διασκέδαση, αλλά και για το άλλο πρόσωπο της Χερσονήσου, Μαλίων και Γουβών, το λιγότερο γνωστό,  που αποτελείται από την αυθεντική φυσική ομορφιά της ενδοχώρας με τα ιστορικά μνημεία και τις ανέγγιχτες περιοχές που προσκαλούν τον υποψιασμένο επισκέπτη να τις εξερευνήσει.

 

Οι ίδιοι οι Ολλανδοί τουρίστες που συμμετέχουν στη δράση αυτή γίνονται «τουριστικοί ρεπόρτερς» και μεταδίδουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, Google+) τις πλατφόρμες Zoover.nl  και  Griekenland.net αναρτώντας φωτογραφίες, βίντεο, αναφορές και κείμενα με τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και πλήθος πληροφοριών για τους χρήστες. Επίσης κατά την διάρκεια της εκστρατείας θα γίνονται ερωτήσεις σχετικά με το Δήμο Χερσονήσου προς τους Ολλανδούς συμμετέχοντες με σκοπό να γνωρίσουν διάφορα μέρη της περιοχής κερδίζοντας δώρα.

 

Αυτό το υλικό χρησιμοποιείται από το Zoover, το Grieckenland.net και από το Δήμο Χερσονήσου για την προβολή της περιοχής. Το όνομα της καμπάνιας είναι: «Be our Crete Reporter. Discover Hersonissos Municipality!!!»

 

Πολλοί φορείς που εμπλέκονται με τον τουρισμό από την περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, διοργανωτές εκδρομών προσφέρουν πολλά δώρα στους «ταξιδιωτικούς ρεπόρτερς». Τα αεροπορικά εισιτήρια τους προσφέρθηκα τον μεγαλύτερο tour operator της Ολλανδίας (Sundio Group).

 

Πρέπει να τονισθεί ότι είναι η πρώτη φορά που οι πλατφόρμες Zoover και Griekenland.net  συνεργάζονται με Ελληνικό ή Ευρωπαϊκό Δήμο για την προβολή του.

 

Ενδεικτική επισκεψιμότητα των Zoover και Griekenland.net είναι 2 εκατομμύρια επισκέπτες ανά μήνα.

 

 

Βρείτε εδώ Links για τον Διαγωνισμό:

http://weblog.zoover.nl/actievoorwaarden-word-jij-onze-kreta-reporter/

http://weblog.zoover.nl/algemeen/word-jij-onze-kreta-reporter/

http://weblog.zoover.nl/prijsvraag-ontdek-het-echte-chersonissos/

http://weblog.zoover.nl/kreta-reporter-reizen/

http://www.facebook.com/griekenlandvakantie

https://www.facebook.com/Zoover