ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ_21_6_2012

Ο Δήμος Χερσονήσου στα πλαίσια της πολιτικής του να επιβραβεύει πολίτες που επισκέπτονται επί σειρά ετών τη Χερσόνησο, βράβευσε πέντε ακόμη Γερμανούς πολίτες σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 στο Δημοτικό Κατάστημα Λιμένος Χερσονήσου.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης απένειμε Δίπλωμα Τιμής και αναμνηστικά δώρα στους Ernst Rosche, Klaus και Dagmar Schneider και  Dietmar και Doris Hoffmann, οι οποίοι τιμούν την περιοχή της Χερσονήσου επιλέγοντάς την επί σειρά πολλών δεκαετιών ως τόπο των διακοπών τους και μάλιστα στο ίδιο ξενοδοχείο το Cactus Beach στη Σταλίδα.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη τιμή που αποτελεί για τη Χερσόνησο η προτίμηση των επισκεπτών και στους δεσμούς φιλίας που αναπτύσσονται μεταξύ των λαών μέσω του τουρισμού. Δήλωσε επίσης ότι ο Δήμος Χερσονήσου είναι ευγνώμων στους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι με την συνεχή και πολυετή παρουσία τους στην περιοχή μας σφραγίζουν τους δεσμούς αυτούς και δημιουργούν γέφυρες πολιτισμού και συνεργασίας.