Μικτό τουρνουά beach volley στο Δήμο Χερσονήσου

Στη Χερσόνησο θα διεξαχθεί το επόμενο μικτό τουρνουά beach volley, το οποίο διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΚ, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Αυγούστου στον Ανισσαρά, απέναντι από το ξενοδοχείο Kosta Mare Palace και το καφέ – εστιατόριο Captain.

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν Μικτές ομάδες Ανδρών - Γυναικών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Πέμπτη 6 Αυγούστου και ώρα 12:00, στο espekbv@hotmail.com (site: www.espek.gr) και στο Captain Bar - Restaurant.

Παράβολο συμμετοχής: 15 € ανά αθλητή/τρια.

 Η τεχνική σύσκεψη του τουρνουά θα γίνει στις 09.30΄ και η έναρξη των αγώνων στις 10.00΄. Το σύστημα διεξαγωγής είναι διπλού αποκλεισμού, 2 νικηφόρα σετ των 21 πόντων και tie break στους 15 πόντους.

Έπαθλα θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια στο πρώτο και στο δεύτερο ζευγάρι αθλητών. Επίσης, το ξενοδοχείο Anissa προσφέρει στο πρώτο ζευγάρι αθλητών διαμονή και διατροφή (all inclusive) για μία εβδομάδα και το ξενοδοχείο Kosta Mare Palace στον Ανισσαρά προσφέρει στο δεύτερο ζευγάρι δύο διανυκτερεύσεις με διατροφή.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν δωρεάν νερά και μπλουζάκια της διοργάνωσης. 

Ο Δήμος Χερσονήσου θα υποδεχθεί ξανά, έπειτα από αρκετά χρόνια, τους αθλητές και τις αθλήτριες του beach volley σε μια προσπάθεια της δημοτικής αρχής να αναπτύξει το άθλημα της πετοσφαίρισης άμμου, αλλά και να καθιερώσει τη διοργάνωση τουρνουά στις παραλίες του Δήμου.