ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ: Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας 2ου διμήνου 2025.

Με την αρίθμ. 5483/16-04-2025 πρόσκληση, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου Χερσονήσου, μέχρι και την Παρασκευή 25 Απριλίου, μπορούσαν να καταθέσουν θέματα για την ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας.

Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία δεν κατατέθηκε κανένα θέμα στην γραμματεία του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 12 της αρίθμ. 2804/20-01-2025 απόφασης του Υφυπουργού Εσωτερικών (Φ.Ε.Κ. 109/ τεύχος Β/21-01-2025 & Α.Δ.Α.: 613Ρ46ΜΤΛ6-ΔΩ5) με θέμα "Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου" αναφέρει:

”Εφόσον δεν έχουν κατατεθεί θέματα προς συζήτηση εντός της ανωτέρω προθεσμίας, ο Πρόεδρος, σε συνεννόηση με το Δήμαρχο, ενημερώνει εγγράφως τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους Δημοτικής Κοινότητας ότι η ειδική συνεδρίαση δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω έλλειψης θεμάτων".

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του 2ου Διμήνου 2025 δεν θα πραγματοποιηθεί.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΚΟΚΟΔΡΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ